Lineær belysning i fasader, trapper og rekkverk

Lys integrert i rekkverk og trapper gir et praktisk lys som skaper atmosfære og et lekkert uttrykk. Vi kan levere komplette løsninger med LED-striper installert i rekkverk med mer. Vi har også flere profiltyper både for utenpå montering, også for innsparkling i trappeløpet. Perfekt løsning hvor man ikke ønsker klassiske vegglamper eller den utilgjengelige pendelen i taket.

Variabel lysfarge gir en flott effekt i glass. Justeringen kan være manuell, eller tilkoblet et automatisk system/kalender. Belysningen er ofte tilstrekkelig for generell belysning. 

Ved å integrere lys i håndløper får man en indirekte belysning i trapper. Dette gir et rent og diskré inntrykk, der lyset kommer der det skal være; i trappen.

Tradisjonelle armaturer eller pendler i trappeløp er vanskelig å komme til. Høyder og trappetrinn gjør renhold og lyskildeskifte vanskelig.

LED-striper på terrasserekkeverk gir en ren og diskré   belysning. Vi har flere produkter for utvendig bruk, både i rekkverk og innfelt i flisegulv.