Kabelsystem

De fleste av våre innfelte produkter leveres med 50 cm. kabel og GST plugg. Som tilvalg kan det leveres med overgang til jordet plugg eller Euro-plugg. Vi kan også levere komplett pluggbart kabelsystem. Dette gjør installasjonen lynrask, sikker og fleksibel for endringer, siden det benyttes ferdige kabler og forgreningsblokker.

Ved å benytte et pluggbart kabelsystem, får man en rask installasjon og et fleksibelt og sikkert anlegg. Blir ofte benyttet i rehabiliteringsjobber, der omtrekking /kabling av gammelt anlegg er vanskelig.

De fleste av våre innfelte armaturer leveres med GST3 hannkontakt. Dette gjør den fleksibel for valg av tilkoblingskabel. Her standard jordet plugg for stikkontakt med jord.

Vi har plug&play kabler i lengder fra 2 til 4m. Ved å kombinere disse med f.eks. T-stykker, kan man raskt og enkelt plugge hele anlegget sammen i en sløyfe.

Der det ønskes lysregulering, er våre dimmbare armaturer utstyrt med 5polig plugg i blå farge. Anlegget bygges på samme måte som over, pluggbart og enkelt.