Belysning i T-system og gipshimlinger

Innfelt belysning i T-systemtak eller gipstak er meget velegnet som generell allmenn belysning i kontorer, møterom, klasserom og andre generelle rom. Gir et rent og ryddig uttrykk i rommet og en jevn og god belysning. De fleste av produktene kan også monteres enten direkte i åpent tak eller nedpendlet med wire.

Våre armaturer er av meget høy kvalitet, og kan leveres i både varmhvit og kald lysfarge. Serien Fokus kan leveres med tunable white, hvor fargen kan justeres etter f.eks. døgnrytmen.

Våre lagerførte LED paneler har høy kvalitet og er beregnet for kontor og undervisningslokaler. Lav blending med microprismatisk overflate gir et behagelig og jevnt lys. Monteres direkte i T-profil. Som tilvalg kan det leveres opphengs-wire og ramme for takmontering.

LED paneler er en kostnadseffektiv måte å belyse bl.a. kontormiljøer. Erstatter tidligere lysrørarmaturer 4x18W eller 2x36W direkte en/en. Kan leveres i både hvit og varmhvit lysfarge, av/på eller med dimming.

LED plater kan brukes en rekke steder f.eks. i butikker og garderober.

Armatur Focus er vår beste LED armatur, med variabel lysfarge og 100000 timer levetid. Fargen kan enten justeres manuelt av bruker, eller tilkobles et automatisk system som justerer lysfargen etter døgnsyklus, såkalt Tunable White (TW). Dette gir økt konsentrasjon og produktivitet i de arealer der dette benyttes. Dette har blitt mer og mer vanlig i kontorer, møte -og undervisningsrom.